FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan I afkalke mine ruder?

Ja, som udgangspunkt kan vi fjerne kalk af alle ruder. Informer os gerne om dette ved tidsbestilling, så sætter vi ekstra tid af til en kalkbehandling. Alt efter kalkens omfang kan det kræve op til tre behandlinger at få gjort op med kalken.

Hvor kører I ud?

Vi kører ud til dig, der bor i Storkøbenhavn. For større opgaver kører vi også ud til dig, der bor på resten af Sjælland.

Hvad skal jeg forberede?

Du behøver blot at booke en tid og læne dig tilbage. Vi sørger for resten. Har du en vindueskarm, der er fyldt med herlige minder og souvenirs fra ferierne – så ryd gerne disse inden vi kommer. Vi hjælper naturligvis gerne til.

Hvordan kontakter jeg jer?

Vores mærkesager er kvalitet, punktlighed og tæt kommunikation og har derfor valgt at køre med døgnåben kundeservice. Med træffetider uden for det sædvanlige, løber vi ekstra stærkt for at yde en ekstra god service. Du kan derfor træffe os her eller via kontaktformularen alle ugens dage og i alle døgnets timer – med forventet svar kort efter.

Hvor ofte bør jeg booke en vinduespudsning?

Vi anbefaler som udgangspunkt en vinduespudsning ved hvert årstidsskifte – altså hver 3. måned. Dog afhænger det meget af vejr, snavs og boligbeliggenhed. Bor du tæt på en byggeplads, tæt trafikeret vej eller lignende, så kan det have en betydning på vedligeholdelsen af dine ruder.

Hvor får I vand fra?

Vi medbringer altid vores eget vand og grej. Vi arbejder med kalkfrit vand, da det giver et ekstra godt resultat.

Anvender I allergivenlige produkter?

Ja, alle vores produkter er allergimærket.

Pudser I brusekabiner og spejle?

Ja, sagtens. Informer os blot om dette ved tidsbestilling.

Hvor ofte anbefales det at vaske solceller?

For maksimal udnyttelse af dine solceller og konstant vedligeholdelse, anbefaler vi at få solceller vasket 1-2 gange årligt.

Kan jeg selv vaske mine solceller?

I princippet, ja. Dog er det vigtigt, at du ikke anvender nogle former for kemikalier da dine solceller ikke kan tåle dette. Ydermere, bør solceller ikke vaskes med almindeligt postevand, da dette er med til at medføre kalk på dine solceller. Sidst, bør du overveje de nødvendige sikkerhedshensyn ved at kravle på taget. Vi vasker 99% af alle vores kunders solceller fra jorden, hvilket er langt mere sikkert.

Skal jeg være hjemme ved udførelse af en solcellevask?

Nej, det behøver du ikke. Så længe at vi har adgang til dit solcelleanlæg, så klarer vi resten.

Kan snavs mindske solcellernes effekt?

I princippet, ja. Undersøgelser har vist at støv og skidt kan formindske dine solcellers effektivitet med op til 40%. Dette er dog ved ekstreme tilfælde. Generelt ses det, at solceller der er placeret på bygninger, som ligger tæt op ad fabrikker, landbrug mm. har en nedsat effekt på omkring 10-15%. Dette kan dog ændres ved at få foretaget en solcellevask.