Solcellevask

Solcellevask

Er du solcelleejer? Vi tilbyder solcellevask til dig, der bor i København eller omegn. Vi anvender materialer og værktøjer, som helt skånsomt er med til at forlænge holdbarheden af dine solceller. Vores solcelle service er både tilgængelig for erhverv og private.

Hvorfor bør du vaske dine solceller? 

At vaske solceller kan forbedre deres effektivitet ved at fjerne støv og snavs, der kan reducere lysabsorptionen. Regelmæssig rengøring kan forlænge levetiden og bevare solcellernes energiproduktion. Den energi der ikke rammer solcellerne er et energitab, hvorfor at vi anbefaler at få dem renset grundigt mindst to gange om året. Med en vask af dine solceller er du nemlig med til at øge effekten af dine solceller med hele 40%.

Hvordan renser vi solceller?

Ved en solcellevask gør vi brug af et rentvandsanlæg. Det betyder, at vi anvender 100% rent og filteret vand, som ikke indeholder kalk. Af denne grund får du både en miljøvenlig rensning, uden brug af sæbe og kemikalier, samtidig med at du skåner dine solceller for kalk og unødvendige partikler.

Vores anbefalinger

Vi anbefaler at få foretaget rengøringen af dine solceller tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen for at undgå varme overflader og hurtig tørring af rengøringsopløsningen.